Individuele coaching

Ontdek jezelf. Weet wie je bent, wat je wilt en hoe je komt waar jij wilt zijn.

Onze individuele coaching richt zich opdat jij verkikkert. Op jouw manier, op jouw snelheid. 

Individuele coaching is voor jou als:

  • je merkt dat je meer wilt in je leven.
  • je niet weet wat je wilt.
  • je vaak wel iets probeert, maar je obstakels steeds maar opnieuw de kop op blijven steken
  • je niet weet hoe je je doel moet bereiken

Samen met een van ons word je gecoacht om het beste uit jezelf te halen en helderheid te krijgen waar je wilt zijn. Bovendien zullen we naast je staan als je de stappen neemt en je coachen om ze te volbrengen, zodat jij je doel bereikt.

Individuele coaching zegt het al: coaching geheel voor jou alleen. We duiken in jouw gedachten, gevoelens en gewoonten. We krijgen helder wat je drijft. We maken een persoonlijk plan voor jou, en zorgen ervoor dat jij komt waar jij wilt zijn.

 

 

Individuele coaching

Onze individuele coaching is gericht op het ontdekken en tot leven brengen van persoonlijk leiderschap bij jou.  Met bewezen technieken uit NLP, emotionele intelligentie, psychologie en reflectie bewegen wij jou tot persoonlijk leiderschap. Hiermee kun jij de doelen bereiken die jij voor ogen hebt.

De Verkikkersprongen

Wil je specifiek gecoacht worden op de 4 Verkikkersprongen, dan kan dat ook. Je krijgt dan een uitgebreid 'handboek' mee speciaal voor jou. Hierin staan de exacte stappen voor Verkikkering op elk gebied. Of je nu meer vitaliteit wilt of meer verbinding, voor elk gebied staan wij voor je klaar. 

Neem contact op met de Verkikkering

Meer informatie