Wat doen we dan?

Onze missie is dus om jou jezelf meer op 1 te laten zetten zodat jij een leuker leven hebt. Wat doen we dan precies? We inspireren mensen met onze eigen ervaringen. We geven trainingen op basis van bewezen didactische methoden. We coachen mensen individueel en in groepen. Dat doen we in workshops, trainingen en in compleet verzorgde weekenden. Wanneer je alle aspecten in je leven hierin meeneemt, boek je de resultaten die je wilt. Dus richten wij ons op de 4 cruciale gebieden voor verkikkering: mindset, rust en ruimte, vitaliteit en verbinding

Je ontdekt wat je echt gelukkig maakt.

Je staat in je eigen kracht.

Je breekt met je mentale obstakels.

Je hebt een plan voor de toekomst.

Je hebt gereedschap om van A naar B te gaan.

Je hebt de energie om te doen wat je wil.

Je weet hoe je moet eten voor energie en gezondheid.

Je hebt leefstijlstrategieën om minder stress te ervaren.

Je houdt van je lijf en leven.

Je ruimt je leven op zodat je ruimte hebt voor meer.

Je leeft in een omgeving die vrij is van overbodige prikkels

Je ervaart tijd en ruimte om te doen wat je wilt.

Je hebt overzicht en controle over je tijd en ruimte.

Je maakt verbinding met jezelf en je verlangens

Je creëert meer verbinding met de mensen die er voor jou toe doen.

Je communiceert helder en eenduidig over je wensen en verwachtingen

Onze didactische principes

Omdat niet iedereen op dezelfde manier leert, zijn er verschillende opties om jezelf stap voor stap en sprong naar sprong meer op 1 te zetten. Voor mensen die graag dingen alleen doen is er individuele coaching en workshops. Voor mensen die graag meer diepgang willen en een grote sprong willen maken is samen leren een optie. Dit doen we in geheel verzorgde weekenden per verkikkersysteem-thema. Voor mensen met vragen en wensen op zakelijk gebied bieden wij daarnaast trainingen binnen “verkikkering op het werk'

Je hebt keuze uit:

Individuele coaching

Onze individuele coaching is gericht op het ontdekken en tot leven brengen van jouw persoonlijke kracht. Met bewezen technieken uit NLP, emotionele intelligentie, psychologie en reflectie bewegen we je tot persoonlijk leiderschap. Hiermee kun jij de doelen bereiken die jij voor ogen hebt.

Lees meer

Workshops

In onze workshops zet jij jezelf op 1 door middel van actieve en interactieve werkvormen, die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Je hebt gereedschap om fundamentele stappen te zetten naar een leven vol passie en betekenis. Onze workshops kenmerken zich door persoonlijke benadering en aandacht voor individuele wensen.

Lees meer

Verkikkerjaar

Het Verkikkerjaar is een transformatie in een jaar, waarbij we jou begeleiden in het nemen van de 4 sprongen: wijsheid, vitaliteit, rust en ruimte en verbinding. Deze vier sprongen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en leiden tot transformatie en het ultieme doel: een leuker leven! Verspreid over een jaar organiseren we 4 all-in weekenden.

Lees meer

Verkikkering Werkt

Wij geven op maat gemaakte training binnen bedrijven en organisaties, op veel voorkomende thema's als werkdruk, stressbeheersing en persoonlijk leiderschap. Onze ervaring is dat met name in zorg en onderwijs deze thema's spelen. Omdat wij zelf jarenlange ervaring hebben in zowel zorg als onderwijs, brengen wij naast de praktische handvatten ook een inside perspectief mee in onze trainingen.

Lees meer

Hou van je lijf en je leven

Wij vinden onszelf de belichaming van fit en fabuleus boven 40. Wanneer mensen ons vragen hoe wij dat doen, hebben wij handenvol antwoorden. Deze antwoorden zijn gegoten in een trainingsprogramma voor mensen die vitaliteit serieus nemen. Binnen deze training gaat het om beweging, voeding en mentale gezondheid.

Lees meer

Online Challenges

In onze gratis challenges kun je vanuit je eigen huiskamer online verkikkeren op praktische thema's. Word lid van de Verkikkertribe en blijf op de hoogte van onze komende challenges.

Klik hier